Bezár

Bitcoin klikkelésért!

A 2000es évek elején, mikor elterjedt az internet az átlag emberek otthonában, azzal egy időben jelentek meg a $-ért való klikkelős oldalak. Most megjelentek azok is amik bitcoint vagy egyéb kriptovalutát adnak cserébe. A lényege, hogy regisztrálsz, napi 1-2x belépsz és 20 perc alatt néhány weboldal linkjére kattintva keresel némi pénzt. Azt nem mondom, hogy ebből lesz bárki gazdag, de napi 10-20 perc befektetéssel 1-2 hónap alatt összejöhet annyi, amennyit már érdemes kiutalni a saját bitcoint tárcába. És ha az előrejelzések bejönnek, a bitcoin ára felszökik akkor megérheti a befektetett munkát.

Azt is hozzáteszem, hogy az airdropok alatt gyűjtött tokenek ide-oda való utalásának is van díja. A kezdő tőkét pedig ezzel a módszerrel össze lehet gyűjteni.

Az alábbi oldalakra lehet érdemes regisztrálni. Természetesen számtalan oldal van még, ha valahova máshova regisztrálnál nézd meg a NetBussinesRating oldalon, hogy mit mondanak róla, mert nagyon sok csaló oldal van. Böngészőnek a Brave-t ajánlom hozzá. Sok felugró hirdetéstől és emiatt a gép lassulásától is megkímél.
Ott kell maradni a hirdetés közben
Napi 1x elég ránézni

Napi 5 perc elég rá, hogy végig nézd a hirdetéseket, többet nem is kell ráfordítani.

Tovább az oldalraNem kell maradni a hirdetés közben
Napi többször van új hirdetés

Naponta többször van új hirdetés

Tovább az oldalraNem kell maradni a hirdetés közben
Napi 1x elég ránézni

Napi 1x, egy hirdetés 5mp, kb 4 perc alatt végig lehet nyomkodni és mobilon is működik.

Tovább az oldalra
Tweet